Friday, 25 November 2011

Hadiah farewell

Tadi opis buat makan2 farewell sempena pertukaran ke department baru nanti.
Start 1 Jan 2012 nanti bermulalah fasa baru dlm karier ku..
Buat benda baru pulak lepas ni. 
Mintak2 dipermudahkan di tempat baru nanti. Amin!
Bila farewell ni, mcm biasa la kena bagi speech. Apa lagi, short & sweet je la speech nya.. =)
Lepas tu turn CEO pulak bagi speech and aku dpt token appreciation from company skrg ni.

Bestnya dapat pen ni. X yah nak beli pen lagi! =)

Thursday, 24 November 2011

Lagi Ombak Rindu

Arini bila baca paper psl cite Ombak Rindu ni, memang excited giler nk tunggu cite ni kuar...
Tapi x sure la boleh g tgk kat wayang ke x.. hukhuk
Artikel ni betul2 buat aku tak sabar nak tengok...
Sebabnya bila komen dr penulis buku tu sendiri bagitau tak berapa nk puas hati dengan jalan cerita movie ni.
Haish, jangan la jalan cite dia x best... Kalau tak frust nanti..
Barisan pelakon2 jek mcm dah kene, tapi tu la, cross fingers je la....
Tak sabar nk tengok Aaron Azizi yg hencem tu berlakon jadi Hariz..
Mesti ramai perempuan2 cair nya la! =)

Hariz dan Izzah....